Omgeving

Proef de charme van een dorp in een landelijke omgeving!

IMG_1730

Aarlanderveen maakt deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn en is letterlijk gelegen midden in het Groene Hart. Een heerlijk klein dorp met de kenmerkende lintbebouwing dat dwars door de polders heen loopt. Het Zuideinde, de Dorpsstraat en het Noordeinde als karakteristieke straten met aan weerszijden landelijk gelegen huizen. De bekende Molenviergang, de polder leveren prachtige plaatjes op.

Aarlanderveen is zeer centraal gelegen midden in het Groene Hart van de Randstad. Binnen 30 minuten zit je in 1 van de 4 grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Door de aanleg van de verlengde N201 om aalsmeer heen zit men binnen 20 minuten op Schiphol.

Koffiedrinken bij “Het Oude Rechthuis”, de plaatselijke dorpsfeesten in augustus aan het plein, de muziektent met de aangename concerten, een rijk verenigingsleven met onder meer een eigen voetbalclub en tennisvereniging zijn slechts enkele wapenfeiten.
De Nieuwkoopse plassen liggen op een steenworp afstand. U kunt hier heerlijk varen en van de natuur genieten.

Vlakbij Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.
In 5 minuten bevindt u zich bij de verschillende winkels of scholen en kinderdagverblijven in Nieuwkoop. En het theater en bioscoop Castellum vindt u binnen 10 minuten rijden in Alphen aan den Rijn. Kortom; landelijk genieten op een heerlijke plek met alles om de hoek in het midden van de Randstad!

 

Centraal gelegen binnen de grote steden

Kaart Aarlanderveen

Vlak bij de Nieuwkoopse plassen

aarlanderveen

In de lintbebouwing van Aarlanderveen

Kaart Dorpstraat Aarlanderveen

Interesse? Vragen?

Neem contact op met de makelaar:

Blijf op de hoogte en schrijf u in