Uw woonadviseur

Een  huis (ver)kopen is niet zomaar iets, het is een hele stap. Zowel emotioneel als financieel. De makelaars van Drieman Garantiemakelaars begeleiden u graag naar een succesvolle (ver)koop.

Drieman Garantiemakelaars is actief als woningmakelaar in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Woerden,  Leiderdorp en omstreken.  Ons team helpt u graag met de aan- en verkoop van een (nieuwbouw) woning en staat dan ook altijd voor u klaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens het hele proces.

Graag laten wij u via deze site kennismaken met project Hofje van ‘t Riet. Een stijlvol, kleinschalig project gelegen aan een hofje en ontworpen voor een brede doelgroep. Wat dacht u van rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één kapwoningen, half vrijstaande en een vrijstaande woning. Kenmerkend aan dit nieuwbouwproject is de landelijke ligging in een heerlijk rustig dorp gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

Daarnaast maakt natuurlijk de architectuur, een ontwerp van architectenbureau Ben Kraan uit Bodegraven, het project tot een bijzonder project. De indeling naar keuze en de afwerking naar eigen smaak, zorgen ervoor dat u straks uw droomhuis zult betrekken.

Bij de aankoop van een nieuwbouwhuis spelen vaak andere zaken een rol dan bij de aankoop van een bestaande woning. De nieuwbouwmakelaars van Drieman Garantiemakelaars beschikken over alle kennis op nieuwbouwgebied en informeren u graag verder over het project en alles wat erbij komt kijken!

Bel voor meer informatie over het project of voor het maken van een vrijblijvende waardebepaling naar ons kantoor op 0172-460808. Wij helpen u graag!

Het team van Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars
Achterweg 54
2421 EB Nieuwkoop
T (0172) 460808
nieuwbouw@drieman.nl
www.drieman.nl

drieman

Volg ons op Facebook

facebook

Interesse? Vragen?

Neem contact op met de makelaar:

Blijf op de hoogte en schrijf u in