Voordelen van nieuwbouw

DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW OP EEN RIJ

Kies je voor een nieuwbouwhuis dan kies je voor nieuw, alles lekker fris, een huis zonder verleden, volledig naar eigen smaak en keuze in te richten. Kortom een huis met toekomst!

Er zijn vele voordelen, waarvan wij er een paar voor u op een rijtje zetten. U koopt tenslotte niet elke dag een huis en bij het nemen van een dergelijke belangrijke beslissing is goede informatie onmisbaar.

Zorgeloos

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw en doet het. Er zit op bijna alles garantie en onderhoudskosten zijn er de eerste jaren vrijwel niet.

Energiezuinig

Een nieuwbouwhuis is energiezuiniger dan een woning die bijvoorbeeld 25 jaar geleden is gebouwd. Zo heeft een nieuwbouwhuis van nu standaard energielabel A. Dit voelt u niet alleen in uw woning, maar ook op uw rekening.

Voordelig

Er zijn meerdere financiële voordelen.  Wat dacht u van een extra leencapaciteit bij de hypotheekverstrekker. En het niet hoeven te betalen van overdrachtsbelasting, want de koopsom is tenslotte vrij op naam. En zoals al eerder genoemd bent u qua energiekosten met een nieuw, duurzaam huis al gauw honderden euro’s per jaar goedkoper uit.

Rustig wonen

Voor veel mensen is hun huis een plek om tot rust te komen. In een nieuwbouwhuis kunt u dat volop doen. Dankzij de modernste isolatie is het in een nieuwbouwhuis stiller en hierdoor comfortabeler wonen.

IMG_1732
Duurzaam

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Duurzaam geproduceerd hardhout, bijvoorbeeld.  Een beter milieu begint bij… de aankoop van een nieuwbouw woning!

Veiliger

Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm. En met het modernste, inbraak werende hang- en sluitwerk. Dit geeft een veilig gevoel!

Aangenaam wonen

Een nieuwbouwhuis kenmerkt zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan die van oudbouwhuizen en hebben vaak de luxe van vloerverwarming. Kortom aangenaam wonen!

Persoonlijk

Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid. Zo kiest u uw eigen badkamer, uw eigen keuken en als  u een dakkapel wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw.

Conclusie

Kies voor een nieuwbouwhuis in www.hofjevantriet.nl  !

Interesse? Vragen?

Neem contact op met de makelaar:

Blijf op de hoogte en schrijf u in