Woningtypes

Wat is uw woningtype?

Wonen zoals u dat wilt, in een huis dat past bij uw woonwensen en levensfase: dat kan in het Hofje van ‘t Riet! Binnen de grenzen van het Hofje valt er heel wat te kiezen en is er voor elk wat wils: Gezinswoningen, Levensloopbestendige woningen, Geschakelde villa’s, 2-onder-één-kapwoningen en een vrije kavel. Wilt u beneden slapen? Een praktijk aan huis? Een grote dakkapel? Of juist één mooie tuinkamer? Het kan allemaal in het Hofje van ‘t Riet!

Wilt u precies weten waar uw droomwoning in het plan ligt? Kijk dan op onze kavelkaart.

Gedetailleerde informatie vindt u in de verkoopstukken.

Levensloopbestendige woning (VERKOCHT)

095.16-ext-01

Naast woning 1 is ook woning 2 zeer geschikt voor jong en oud. Deze woning beschikt in de basis over een ruime terrasgerichte woonkamer met open keuken en heeft ook de luxe van een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en ook de tweede verdieping biedt veel ruimte. Naast de hiernaast getekende indeling zijn er nog diverse indelingsvarianten mogelijk. U kunt deze woning helemaal eigen maken! Verplaatst u de slaapkamer en badkamer bijvoorbeeld naar de eerste verdieping dan biedt de woning u weer hele andere
mogelijkheden. Een keuken, met kook eiland, volop ruimte voor een grote eettafel een aparte werkplek of speelhoek voor de kinderen. Aan u de keuze!

lees verder

Rijwoningen (VERKOCHT)

095.16-ext-02

Door het gevarieerde gevelbeeld bestaande uit metselwerk en keimwerk heeft iedere woning zijn eigen uitstraling. De woningen bestaan uit drie verdiepingen. Op de begane grond de woonkamer met open keuken met als leuk detail een door de architect aangebrachte nis. Vanuit de woonkamer stapt u zo uw tuin in. Op de eerste verdieping, drie slaapkamers en een badkamer. De ouder slaapkamer is ruim en is speels door zijn ligging onder het schuine dak. De tweede verdieping met aparte cv-/wasruimte is nog naar wens in te richten. Uw berging is gelegen tussen woning 7 en 8 in en is goed bereikbaar. Parkeren kunt u op de openbare parkeerplaatsen in het hof.

lees verder

Hoekwoning met garage (VERKOCHT)

095.16-ext-05

Deze hoekwoning verspringt iets naar achteren en heeft een berging direct aan de woning. De woning bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond de tuingerichte woonkamer met aan de voorzijde de open keuken. Een leuk detail is de door de architect aangebrachte nis die u naar eigen idee kunt benutten.

Op de eerste verdieping, drie slaapkamers en een bad-kamer. De ouderslaapkamer is ruim en is speels door zijn ligging onder het schuine dak. De tweede verdieping met aparte cv-/wasruimte is nog geheel naar eigen wens in te richten.

lees verder

Vrijstaande villa (VERKOCHT)

Hofje van t Riet-ext-woning-08-02

  • Heerlijke tuin rondom in een groen en waterrijk decor
  • Royale inpandige berging
  • Tuingerichte woonkamer
  • Ruime tuinkamer achter berging
  • Open keuken met prachtige erker
  • 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers mogelijk op de vrij indeelbare 2e verdieping
  • Naar eigen wens in te delen en uit te breiden
  • Woonoppervlakte 177 m²
  • Perceeloppervlakte 708 m² (incl. water)

 

lees verder

Halfvrijstaande woning (TEKOOP)

095.16-ext-07

 

De begane grond, eerste en tweede verdieping, alle vertrekken zijn even ruim. De woonkamer en open keuken bieden u diverse indelingsmogelijkheden en ook de slaapkamers op de eerste verdieping zijn volwaardige kamers. De inpandige badkamer biedt voldoende ruimte voor een douche én ligbad. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap,
hier kunt u nog uw eigen indeling kiezen, wat dacht u van een extra slaapkamer en een aparte was- of werkkamer. Door te spelen met de indeling, het aantal kamers en de functionaliteit van de kamers, krijgt de woning straks zijn eigen stempel, helemaal conform de wens van u als nieuwe bewoner(s)!

lees verder

Halfvrijstaande woningen (1xTEKOOP)

095.16-ext-06

Deze half vrijstaande woningen zijn met elkaar verbonden door de garage. De ligging in het project is prachtig en geven u zeker een gevoel van ‘thuiskomen’. Qua uitstraling en indeling zijn de woningen identiek aan elkaar. De begane grond, eerste en tweede verdieping, alle vertrekken zijn even ruim. De woonkamer met open keuken meet ca.42m² en ook de slaapkamers op eerste verdieping zijn alle drie volwaardige kamers. De inpandige badkamer biedt voldoende ruimte voor een douche én ligbad. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap, hier kunt u nog uw eigen indeling kiezen. Door te spelen met de indeling, het aantal kamers en de functionaliteit van de kamers, krijgt iedere woning straks zijn eigen stempel, helemaal conform de wens van u als nieuwe bewoner(s)! Beide woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

lees verder

Twee twee-onder-één kap woningen(VERKOCHT)

095.16-ext-03

Twee woningen die geschikt zijn voor jong en oud, praktisch van indeling en flexibel aan te passen naar uw eigen woonwensen. Wilt u de slaap- en badkamer op de begane grond
of heeft u liever een ruimere woonkamer en berging? Ook bij deze woningen kunt u uw eigen indeling kiezen, zodat de woning straks volledig aan uw woonwensen voldoet. De woning bestaat uit twee woonlagen. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw eigen “stadstuin” en vanuit de keuken heeft u zicht over het gezellige hofje! Een prachtig ruim huis met vele mogelijkheden.

lees verder

Interesse? Vragen?

Neem contact op met de makelaar:

Blijf op de hoogte en schrijf u in