Halfvrijstaande woning bnr. 11

Deze woning is door de ligging in het project af wijkend en zeker niet standaard te noemen. Vanuit de tuingerichte woonkamers kijkt u prachtig uit over een groen en waterrijk decor. De woning is met de berging verbonden aan woning 10. De extra tuinkamer geeft uw woonkamer meer ruimte en een mooie hoek die in te richten is als zitkamer of bijvoorbeeld als speelkamer.

De begane grond, eerste en tweede verdieping, alle vertrekken zijn even ruim. De woonkamer en open keuken bieden u diverse indelingsmogelijkheden en ook de slaapkamers op de eerste verdieping zijn volwaardige kamers. De inpandige badkamer biedt voldoende ruimte voor een douche én ligbad. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap,
hier kunt u nog uw eigen indeling kiezen, wat dacht u van een extra slaapkamer en een aparte was- of werkkamer. Door te spelen met de indeling, het aantal kamers en de functionaliteit van de kamers, krijgt de woning straks zijn eigen stempel, helemaal conform de wens van u als nieuwe bewoner(s)!

Interesse? Vragen?

Neem contact op met de makelaar:

Blijf op de hoogte en schrijf u in